Suntem o echipă de oameni dedicați care își propune să vă oferim o experiență rapidă, fluidă, eficientă și grijulie în cadrul sistemului de sănătate austriac. Va stam la dispozitie oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie pentru a beneficia de medicii de elita din Austria.

OncoCare constă în intermediarea serviciilor medicale în domeniul oncologiei din Austria furnizate de cei mai buni oncologi, chirurgi și radiologi din lume care își propun să ofere toate serviciile necesare legate de tratamentul bolilor maligne la ultimă generație a științei medicale.

Gama noastră de servicii include:

Pe baza nevoilor dumneavoastră și a dosarelor dumneavoastră medicale, vă vom oferi un acces rapid și direct la medicii noștri de elită din Austria, care au o experiență remarcabilă în diagnosticarea și tratarea cancerului.

Vă vom însoți în acest proces începând cu primul nostru contact la telefon, organizând planul, însoțitorul local în Viena și călătoria dumneavoastră înapoi acasă în siguranță. Vă vom facilita cazare potrivită la prețuri preferențiale și proximitatea prietenoasă a spitalului pentru dumneavoastră sau familia dumneavoastră.