Suntem o echipă de oameni dedicați care își propun să vă ofere o experiență rapidă, fluidă si eficientă în cadrul sistemului de sănătate austriac. Vă stăm la dispoziție oferind toate informațiile de care aveți nevoie pentru a beneficia de medicii de elită din Austria.

OncoCare constă în intermedierea serviciilor medicale în domeniul oncologiei din Austria, oferite de cei mai buni oncologi, chirurgi și radiologi din lume, care își propun să ofere toate serviciile necesare legate de tratamentul tumorilor maligne la vârful științei medicale.

  Gama noastră de servicii include:

  Pe baza nevoilor tale și a documentelor medicale, iti putem oferi un acces rapid și direct la medicii noștri de elită din Austria, care au o experiență remarcabilă în diagnosticarea și tratarea cancerului.

  Te vom însoți în acest proces începând cu primul nostru contact la telefon, organizând planul de urmat, persoana însoțită local la Viena și călătoria dvs. înapoi acasă în siguranță. Iti vom facilita cazarea adecvată la prețuri preferențiale in proximitatea spitalului pentru tine si/sau familia ta. Poti găsi mai multe despre acest proces aici.

  Pentru un răspuns imediat și o mare discreție, te rog să ne trimiti formularul de mai jos completat. Vom reveni imediat la tine.

  Tratament de primă clasă garantat de medici de elită.

  Priv.-Doz. Dr. Markus Margreiter

  Specialist în urologie

  Oncocare

  Dr. Margreiter este un expert recunoscut la nivel internațional în domeniul urologiei și este specializat în prevenirea și tratamentul cancerului de prostată, tratamentul minim invaziv al adenomului de prostată, disfuncția erectilă și tratamentul fertilității. Pe lângă pregătirea și activitatea academică de la Universitatea de Medicină din Viena, Dr. Margreiter detine burse de cercetare la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, la Universitatea Weill Cornell din New York și la Universitatea Ludwig Maximilians din München. Este membru al Consiliului European de Urologie (FEBU) și membru al Comitetului European de Medicină Sexuală (FECSM).

   

  Johannes Drach, MD

  Profesor de Oncologie Medicală și Hematologie

  Prof.Drach

  Johannes Drach și-a făcut studiile de medicină la Universitatea de Medicină din Viena, Austria. Este specialist în medicină internă, cu specializare în hematologie și oncologie. Este directorul medical al clinicii private Josefstadt Confraternität.

  Nascut in Tirol, Univ. Prof. Dr. Johannes Drach a deținut numeroase funcții la Spitalul General din Viena, cel mai recent fiind șef adjunct al Departamentului de Oncologie Clinică al Primului Departament de Interne din Viena.

   

  OA Dr. Philipp Beckerhinn

  Specialist în chirurgie generală și viscerală

  Dr.Beckerhinn

  Philipp Beckerhinn și-a făcut studiile medicale in Viena. Este specializat în tratamentul chirurgical al bolilor benigne și maligne ale glandei tiroide, precum și în chirurgia laparoscopică, cu accent pe chirurgia metabolică (obezitate). În tratamentul bolilor tiroidiene, el colaborează de mulți ani cu experimentatul internist OÄ Dr. Gudrun Sadik, pentru a găsi o soluție potrivită pentru fiecare pacient in parte.

  Își împărtășește cunoștințele și experiența colegilor în cadrul unor prelegeri la congrese naționale și internaționale, precum și în cadrul unor cursuri de formare în chirurgie laparoscopică. În prezent, este președintele Societății austriece pentru chirurgia obezității și chirurgie metabolică.

   

  Prof. Priv.DzDr. Mesut Remzi

  Specialist în Urologie și Andrologie, Uro-Oncologie

  Prof.Remzi

  Mesut Remzi și-a finalizat studiile de medicină la Universitatea de Medicină din Viena. Se concentrează pe uro-oncologie, adică pe tratamentul tumorilor de rinichi, vezică urinară, prostată și uretere, care necesită adesea terapie chirurgicală. A efectuat mai mult de 5000 de operații în acest domeniu. El este specializat în tehnici chirurgicale sofisticate, in conservarea funcțiilor și in interventiile minim invazive.

  Transmite cunoștințele în cadrul activităților sale de conferențiar la nivel național și internațional și în cadrul cursurilor de predare și este președintele secției de chirurgie minim invazivă a Societății Austriece de Urologie. A publicat peste 200 de lucrări internaționale în reviste de specialitate.

   

  Prim. Univ.-Prof. Dr. Fritz Nagele

  Obstetrica si Ginecologie

  Prof.Nagele

  Fritz Nagele a făcut studiile medicale la Universitatea de Medicină din Viena, Austria, precum și proiecte de cercetare la Royal Free Hospital din Londra. Este un specialist renumit în diagnosticarea și tratamentul endometriozei, precum și în chirurgia ginecologică minim invazivă.

  Este Director Medical și Sef al Departamentului de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Privat „Goldenes Kreuz” din Viena și membru al mai multor societăți naționale și internaționale în domeniul său specializat.

   

  Univ.-Prof. Dr. Raimund Jakesz

  Chirurgie generală și chirurgie viscerală

  Prof.Jakesz

  Raimund Jakesz și-a făcut pregătirea de specialist la Universitatea de Medicină din Viena, precum și la National Institutes of Health (NIH) din Bethesda, SUA.

  Este un Expert renumit în tratamentul chirurgical al cancerelor feminine, cu un accent deosebit pe cancerul de sân. Terapia chirurgicală de conservare a organelor este una dintre principalele sale preocupări. A publicat mai multe cărți și peste 300 de lucrări științifice în reviste de specialitate, activitățile sale de cercetare fiind legate aproape exclusiv de domeniul cancerului de sân.

  În 2021 a primit Premiul pentru întreaga carieră din partea Grupului austriac de studiu al cancerului mamar și colorectal.

   

  Univ.-Prof. Dr. Gottfried J. Locker

  Specialist în medicină internă și hematologie

  oncologie

  Gottfried J. Locker și-a făcut studiile medicale la Universitatea de Medicină din Viena. Este specializat in medicina intensivă – în oncologie medicală și a lucrat timp de peste 30 de ani ca director medical adjunct la Divizia clinică de oncologie, Departamentul de Medicină I, Universitatea de Medicină din Viena.

  Gottfried J. Locker este membru a numeroase societăți medicale, cum ar fi Austrian Breast & Colorectal Cancer Study Group (ABCSG), European Society for Medical Oncology (ESMO) sau American Society of Clinical Oncology (ASCO).

   

  Prim. Univ.-Prof. Dr. Christian Kainz

  Specialist în ginecologie și obstetrică

  oncologie

  Christian Kainz și-a făcut studiile de medicină la Universitatea de Medicină din Viena. Este director medical al Spitalului privat „Döbling”, șef al departamentului de obstetrică și șef al departamentului de ginecologie și obstetrică din Döbling. Este un expert renumit în tratamentul bolilor benigne și maligne ale femeilor, cu accent pe tratamentul cancerului de sân.

   

  OA Dr. Maic Deckstein

  Specialist în chirurgie generală și viscerală

  oncologie

  Maic Deckstein și-a făcut studiile de specialitate la Universitatea de Medicină din Viena.

  Este expert în chirurgie generală, cu un accent special pe endoscopie și pe chirurgia viscerală și tumorală minim invazivă (laparoscopică), precum și pe chirurgia endocrină.

  Este Membru al Consiliului European de Chirurgie F.E.B.S.

   

  Prim. Univ.-Prof. Dr. Michael Rolf Müller

  Specialist în chirurgie toracică, chirurgie vasculară și chirurgie generală.

  oncologie

  Michael Rolf Müller este un cunoscut Expert în chirurgie toracică, cu un profil și o carieră internațională. A fost președinte al Societății Europene a Chirurgilor de Torace (ESTS) și este șeful Centrului Internațional de Pneumologie din Viena (VILC) la Spitalul Privat Döbling. Pe lângă experiența sa îndelungată în toate tipurile de chirurgie toracică, oferă tehnici minim invazive pentru majoritatea operațiilor, inclusiv rezecția radicală pentru cancerul pulmonar. La VILC din cadrul Spitalului Privat Döbling, toți pacienții cu suspiciuni de boli maligne sunt diagnosticați și tratați de către o comisie interdisciplinară de tumori.

   

  OÄ Dr. Silvia Artner

  Obstetrica si Ginecologie

  oncologie

  Silvia Artner a absolvit specializarea la Universitatea de Medicină din Viena.

  Este expertă în senologie (cancer de sân) și este șefa Centrului de Sănătate a Sânilor, certificat la nivel internațional, din cadrul Spitalului Privat „Goldenes Kreuz”. Ea se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul tuturor bolilor benigne și maligne ale sânului și se angajează să îmbunătățească recunoașterea precoce a cancerului de sân.

  Membră a Consiliului European de Chirurgie F.E.B.S.

   

  Assoz. Prof. Priv. Doz. Dr. Werner Haslik, MBA

  Specialist in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva

  oncologie

  Werner Haslik a obținut atât titlul de specialist în chirurgie plastică, estetică și reconstructivă, cât și titlul de doctor și profesor la Universitatea de Medicină din Viena. Este șef adjunct al secției de reconstrucție mamară și șef adjunct al secției de chirurgie reconstructivă a limfedemului din cadrul Centrului de Oncologie Globală al Universității de Medicină din Viena. De asemenea, a absolvit un master în microchirurgie reconstructivă la Universitatea Autonomă din Barcelona. Werner Haslik este membru al Societății Austriece de Chirurgie Plastică, Estetică și Reconstructivă, al Societății Austriece de Senologie și al Grupului de lucru germanofon pentru microchirurgie. Activitatea sa se concentrează pe reconstrucțiile mamare și pe tratamentele de extravazare

  Prim.Univ.Doz. Dr. Annemarie Schratter-Sehn

  Specialist in radio-oncologie

  oncologie

  Annemarie Schratter-Sehn este șefa Departamentului de radio-oncologie/radioterapie de la Spitalul Favoriten din Viena și lucrează în strânsă colaborare cu spitalele PremiQaMed din Viena.

  Din 1996, ea folosește radioterapie de ultimă generație complet digitalizată. Se efectuează tehnici de radioterapie de înaltă precizie, cum ar fi IMRT, VMAT și radioterapie corporală stereotactică la nivelul capului și al corpului. Ea a dezvoltat programe de îngrijire pentru radioterapie și, în special, pentru îngrijirea ulterioară. Pe lângă radioterapia de ultimă generație, metodele de tratament complementare sunt integrate în tratamentul pacienților.

   

  Puteți găsi mai multe informații despre medicii și serviciile noastre medicale aici.