Diagnostic

OncoCare constă în intermedierea serviciilor medicale în domeniul oncologiei din Austria, oferite de cei mai buni oncologi, chirurgi și radiologi din lume, care își propun să ofere toate serviciile necesare legate de tratamentul tumorilor maligne la vârful științei medicale. Oferim un acces rapid și direct la instrumente de diagnostic și terapeutice la cel mai înalt nivel de calitate.

diagnostic

Tratament de primă clasă garantat de medici de elită.

Pentru a beneficia de cel mai bun tratament personalizat, diagnosticul este un pas foarte important în procesul tau. Pentru investigațiile necesare unui diagnostic adecvat, pacienții noștri trebuie să stea in Viena maximum 1-2 zile. Rezultatul histopatologiei este finalizat gata în maxim 4-5 zile, ceea ce înseamnă că diagnosticul dumneavoastra poate fi confirmat în maxim o săptămână iar tratamentul vizat poate fi oferit de către medicii noștri.

Elita medicilor din Austria, oferă servicii începând cu diagnosticare precisa, prin metode inovatoare și continuând cu îngrijiri interdisciplinare specializate și tratamente specifice pentru cancer.

Servicii State of the Art, in tehnici de imagistica incluzand PET/CT.

O scanare cu tomografie cu emisie de pozitroni (PET) – cea mai avansată tehnologie de diagnosticare a cancerului – este un test imagistic care permite medicului dumneavoastră să verifice dacă există celule canceroase în întregul corp.

În timp ce alte teste imagistice, cum ar fi raze X, CT și RMN, dezvăluie modificări structurale în organism, PET este utilizat pentru a dezvălui modificări chimice și fiziologice. O scanare PET este similară cu o scanare CT; cu toate acestea, scanarea PET poate detecta țesutul cancerului in timp real. Înainte de o scanare PET, pacientul primește intravenous o injecție cu o substanța care conține un tip de zahăr atașat la un izotop radioactiv. Celulele canceroase „preiau” zahărul si implicit si izotopul atașat. Aceste zone de boală vor apărea ca pete luminoase pe scanarea PET. Din acest motiv, scanările PET sunt utile atât pentru detectarea cancerului cât și pentru a vedea dacă cancerul s-a răspândit.

O scanare PET-CT a întregului corp poate fi efectuată in clinica de zi (ambulatoriu) și durează maximum o oră. Rezultatul imaginii este furnizat de radiologii noștri în aceeași zi cu investigația.

diagnostic
pcit

Biopsia ghidată CT este o procedură efectuată de un radiolog intervențional pentru a obține o probă mică de țesut malign cu ajutorul unui ac fin. Scanarea CT este utilizată pentru a ghida acul în leziune (sub un anestezic local) în cel mai sigur mod posibil. Procedura se poate face în ambulatoriu și durează maxim 15 minute. Țesutul este utilizat pentru testarea citologică, histologică și moleculară.

Evaluările histopatologice și genetice moleculare se fac la centre de patologie renumite din Viena.

Puteți găsi mai multe informații despre medicii și serviciile noastre medicale aici.