Doctori

OncoCare Austria colaborează îndeaproape cu medici de elită din domeniul oncologiei, hematologiei, chirurgiei toracice, chirurgiei endocrine și viscerale, ginecologiei și obstetricii, ortopediei, urologiei, radioterapiei și multe altele. Medicii noștri de renume mondial oferă tratamente medicale excelente în diferite instituții medicale din Viena cu care OncoCare are un acord de parteneriat.

Privatklinik Döbling este cel mai mare spital care oferă o gamă largă de servicii în regim de internare, ambulatoriu și clinică de zi.

Privatklinik “Confraternität” se concentrează pe medicina internă (oncologie, cardiologie), sănătatea bărbaților și traumatologie. Directorul medical, Prof. Dr. Johannes Drach, este el însuși un oncolog renumit și tratează un număr mare de pacienți oncologici din România.

Specializarea sa este hemato-oncologia și, datorită legăturii strânse cu spitalul universitar (AKH), poate oferi o mulțime de specialiști remarcabili și opțiuni de tratament în domeniul tratamentului cancerului (pentru pacienții de peste 16 ani).

Wiener Privatklinik este recunoscut pentru serviciile sale medicale de primă clasă, iar acest spital se concentrează pe oncologie, hematologie, chirurgie toracică, ortopedie, cardiologie și chirurgie nervoasă.

Privatklinik „Goldenes Kreuz” este dedicată în principal sănătății femeilor și este singurul spital privat din Austria cu un centru de sănătate a sânilor certificat la nivel internațional. În plus, este specializată în tratamentul endometriozei, care este, de asemenea, o mare problemă în rândul pacientelor din România.

Tratament de primă clasă garantat de medici de elită.

Priv. Doz. Dr. Markus Margreiter

Specialist în urologie

Oncocare

Dr. Margreiter este un expert recunoscut la nivel internațional în domeniul urologiei și este specializat în prevenirea și tratamentul cancerului de prostată, tratamentul minim invaziv al adenomului de prostată, disfuncția erectilă și tratamentul fertilității. Pe lângă pregătirea și activitatea academică de la Universitatea de Medicină din Viena, Dr. Margreiter detine burse de cercetare la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, la Universitatea Weill Cornell din New York și la Universitatea Ludwig Maximilians din München. Este membru al Consiliului European de Urologie (FEBU) și membru al Comitetului European de Medicină Sexuală (FECSM).

 

Johannes Drach, MD

Profesor de Oncologie Medicală și Hematologie

Prof.Drach

Johannes Drach și-a făcut studiile de medicină la Universitatea de Medicină din Viena, Austria. Este specialist în medicină internă, cu specializare în hematologie și oncologie. Este directorul medical al clinicii private Josefstadt Confraternität.

Nascut in Tirol, Univ. Prof. Dr. Johannes Drach a deținut numeroase funcții la Spitalul General din Viena, cel mai recent fiind șef adjunct al Departamentului de Oncologie Clinică al Primului Departament de Interne din Viena.

 

OA Dr. Philipp Beckerhinn

Specialist în chirurgie generală și viscerală

Dr.Beckerhinn

Philipp Beckerhinn și-a făcut studiile medicale in Viena. Este specializat în tratamentul chirurgical al bolilor benigne și maligne ale glandei tiroide, precum și în chirurgia laparoscopică, cu accent pe chirurgia metabolică (obezitate). În tratamentul bolilor tiroidiene, el colaborează de mulți ani cu experimentatul internist OÄ Dr. Gudrun Sadik, pentru a găsi o soluție potrivită pentru fiecare pacient in parte.

Își împărtășește cunoștințele și experiența colegilor în cadrul unor prelegeri la congrese naționale și internaționale, precum și în cadrul unor cursuri de formare în chirurgie laparoscopică. În prezent, este președintele Societății austriece pentru chirurgia obezității și chirurgie metabolică.

 

Prof. Priv.DzDr. Mesut Remzi

Specialist în Urologie și Andrologie, Uro-Oncologie

Prof.Remzi

Mesut Remzi și-a finalizat studiile de medicină la Universitatea de Medicină din Viena. Se concentrează pe uro-oncologie, adică pe tratamentul tumorilor de rinichi, vezică urinară, prostată și uretere, care necesită adesea terapie chirurgicală. A efectuat mai mult de 5000 de operații în acest domeniu. El este specializat în tehnici chirurgicale sofisticate, in conservarea funcțiilor și in interventiile minim invazive.

Transmite cunoștințele în cadrul activităților sale de conferențiar la nivel național și internațional și în cadrul cursurilor de predare și este președintele secției de chirurgie minim invazivă a Societății Austriece de Urologie. A publicat peste 200 de lucrări internaționale în reviste de specialitate.

 

Prim. Univ. Prof. Dr. Fritz Nagele

Obstetrica si Ginecologie

Prof.Nagele

Fritz Nagele a făcut studiile medicale la Universitatea de Medicină din Viena, Austria, precum și proiecte de cercetare la Royal Free Hospital din Londra. Este un specialist renumit în diagnosticarea și tratamentul endometriozei, precum și în chirurgia ginecologică minim invazivă.

Este Director Medical și Sef al Departamentului de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Privat „Goldenes Kreuz” din Viena și membru al mai multor societăți naționale și internaționale în domeniul său specializat.

 

Univ. Prof. Dr. Raimund Jakesz

Chirurgie generală și chirurgie viscerală

Prof.Jakesz

Raimund Jakesz și-a făcut pregătirea de specialist la Universitatea de Medicină din Viena, precum și la National Institutes of Health (NIH) din Bethesda, SUA.

Este un Expert renumit în tratamentul chirurgical al cancerelor feminine, cu un accent deosebit pe cancerul de sân. Terapia chirurgicală de conservare a organelor este una dintre principalele sale preocupări. A publicat mai multe cărți și peste 300 de lucrări științifice în reviste de specialitate, activitățile sale de cercetare fiind legate aproape exclusiv de domeniul cancerului de sân.

În 2021 a primit Premiul pentru întreaga carieră din partea Grupului austriac de studiu al cancerului mamar și colorectal.

 

Univ. Prof. Dr. Gottfried J. Locker

Specialist în medicină internă și hematologie

oncologie

Gottfried J. Locker și-a făcut studiile medicale la Universitatea de Medicină din Viena. Este specializat in medicina intensivă – în oncologie medicală și a lucrat timp de peste 30 de ani ca director medical adjunct la Divizia clinică de oncologie, Departamentul de Medicină I, Universitatea de Medicină din Viena.

Gottfried J. Locker este membru a numeroase societăți medicale, cum ar fi Austrian Breast & Colorectal Cancer Study Group (ABCSG), European Society for Medical Oncology (ESMO) sau American Society of Clinical Oncology (ASCO).

 

Prim. Univ. Prof. Dr. Christian Kainz

Specialist în ginecologie și obstetrică

oncologie

Christian Kainz și-a făcut studiile de medicină la Universitatea de Medicină din Viena. Este director medical al Spitalului privat „Döbling”, șef al departamentului de obstetrică și șef al departamentului de ginecologie și obstetrică din Döbling. Este un expert renumit în tratamentul bolilor benigne și maligne ale femeilor, cu accent pe tratamentul cancerului de sân.

 

OA Dr. Maic Deckstein

Specialist în chirurgie generală și viscerală

oncologie

Maic Deckstein și-a făcut studiile de specialitate la Universitatea de Medicină din Viena.

Este expert în chirurgie generală, cu un accent special pe endoscopie și pe chirurgia viscerală și tumorală minim invazivă (laparoscopică), precum și pe chirurgia endocrină.

Este Membru al Consiliului European de Chirurgie F.E.B.S.

 

Prim. Univ. Prof. Dr. Michael Rolf Müller

Specialist în chirurgie toracică, chirurgie vasculară și chirurgie generală.

oncologie

Michael Rolf Müller este un cunoscut Expert în chirurgie toracică, cu un profil și o carieră internațională. A fost președinte al Societății Europene a Chirurgilor de Torace (ESTS) și este șeful Centrului Internațional de Pneumologie din Viena (VILC) la Spitalul Privat Döbling. Pe lângă experiența sa îndelungată în toate tipurile de chirurgie toracică, oferă tehnici minim invazive pentru majoritatea operațiilor, inclusiv rezecția radicală pentru cancerul pulmonar. La VILC din cadrul Spitalului Privat Döbling, toți pacienții cu suspiciuni de boli maligne sunt diagnosticați și tratați de către o comisie interdisciplinară de tumori.

 

OÄ Dr. Silvia Artner

Obstetrica si Ginecologie

oncologie

Silvia Artner a absolvit specializarea la Universitatea de Medicină din Viena.

Este expertă în senologie (cancer de sân) și este șefa Centrului de Sănătate a Sânilor, certificat la nivel internațional, din cadrul Spitalului Privat „Goldenes Kreuz”. Ea se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul tuturor bolilor benigne și maligne ale sânului și se angajează să îmbunătățească recunoașterea precoce a cancerului de sân.

Membră a Consiliului European de Chirurgie F.E.B.S.

 

Assoz. Prof. Priv. Doz. Dr. Werner Haslik, MBA

Specialist in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva

oncologie

Werner Haslik a obținut atât titlul de specialist în chirurgie plastică, estetică și reconstructivă, cât și titlul de doctor și profesor la Universitatea de Medicină din Viena. Este șef adjunct al secției de reconstrucție mamară și șef adjunct al secției de chirurgie reconstructivă a limfedemului din cadrul Centrului de Oncologie Globală al Universității de Medicină din Viena. De asemenea, a absolvit un master în microchirurgie reconstructivă la Universitatea Autonomă din Barcelona. Werner Haslik este membru al Societății Austriece de Chirurgie Plastică, Estetică și Reconstructivă, al Societății Austriece de Senologie și al Grupului de lucru germanofon pentru microchirurgie. Activitatea sa se concentrează pe reconstrucțiile mamare și pe tratamentele de extravazare

Prim.Univ.Doz. Dr. Annemarie Schratter-Sehn

Specialist in radio-oncologie

oncologie

Annemarie Schratter-Sehn este șefa Departamentului de radio-oncologie/radioterapie de la Spitalul Favoriten din Viena și lucrează în strânsă colaborare cu spitalele PremiQaMed din Viena.

Din 1996, ea folosește radioterapie de ultimă generație complet digitalizată. Se efectuează tehnici de radioterapie de înaltă precizie, cum ar fi IMRT, VMAT și radioterapie corporală stereotactică la nivelul capului și al corpului. Ea a dezvoltat programe de îngrijire pentru radioterapie și, în special, pentru îngrijirea ulterioară. Pe lângă radioterapia de ultimă generație, metodele de tratament complementare sunt integrate în tratamentul pacienților.

 

Pentru mai multe informații despre medici, vă rugăm contactaţi-ne direct.